• Πωλήσεις ταξί

    Πωλήσεις ταξί

Πωλήσεις ταξί

Πήρατε την απόφαση να αγοράσετε καινούργιο ταξί; Στην έρευνα αγοράς σας δεν πρέπει να παραλείψετε την CarTAXI, μια εταιρία με εμπειρία και αγάπη για το ταξί. Στην έκθεσή μας θα βρείτε καλοσυντηρημένα ταξί και άδειες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Μία από τις υπηρεσίες της CarΤΑΧΙ είναι και η ανταλλαγή του παλιού σας ταξί με καινούργιο. Ελάτε στην έκθεσή μας να δείτε τα ετοιμοπαράδοτα ταξί που διαθέτουμε και φύγετε με το καινούργιο σας ταξί.

Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην υποστήριξη του επαγγελματία αυτοκινητιστή σε όλα τα στάδια της αγοράς. Από την αγορά του καινούργιου σας ταξί έως τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε επιβάτες, η CarTAXI θα είναι δίπλα σας, για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα σας και να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Στην CarTAXI δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην οικοδόμηση μακρόχρονης σχέσης εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές. Θα αναλάβουμε να σας απαλλάξουμε από το άγχος και τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούν οι συναλλαγές με το Δημόσιο, προμηθεύοντάς σας κάθε απαραίτητο έγγραφο. 

Ελάτε στην έκθεσή μας, στη λεωφόρο Λένορμαν 112 στην Αθήνα για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί για το ταξί σας ή για την απόφασή σας να ξεκινήσετε το επάγγελμα.

Δείτε τις διαθέσιμες Αγγελίες Ταξί

Καταχωρήθηκε στο ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτύπωση Email