• Ενοικιάσεις ταξί

  Ενοικιάσεις ταξί

 • Αρχική
 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 • ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΑΞΙ

Ενοικιάσεις ταξί

Η ενοικίαση ταξί από πολλούς περιγράφεται ως το πιο ασφαλές καταφύγιο ενάντια στην κρίση και την ανεργία. Η μίσθωση βάρδιας ταξί εξασφαλίζει αξιοπρεπές εισόδημα σε κάθε επαγγελματία αυτοκινητιστή, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης κεφαλαίου.

Στην CarTAXI διαθέτουμε έναν σταθερά αυξανόμενο στόλο ταξί για ενοικίαση. Τα ταξί μας ελέγχονται με τις πιο αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές ώστε να είναι ασφαλή και αξιόπιστα τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους επιβάτες.

Προσφέρουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών για ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί. Αν είστε ιδιοκτήτης ταξί ελάτε να μιλήσουμε για την αξιοποίηση της περιουσίας σας. Αν είστε οδηγός ταξί και πληρείτε τα κριτήρια συνεργασίας με την CarTaxi, ελάτε να μιλήσουμε.

 • Αν είστε ιδιοκτήτες ταξί όμως δεν θέλετε να το δουλέψετε οι ίδιοι αλλά ούτε και να έχετε το άγχος να βρείτε οδηγούς κατάλληλους για να εμπιστευτείτε την περιουσία σας, ελάτε στην CarTaxi να συζητήσουμε τη δυνατότητα συνεργασίας.

  Μπορούμε να ενοικιάσουμε το ταξί σας και να αναλάβουμε τα έξοδα συντήρησης και ασφάλισής του. Η CarTaxi συνεργάζεται με οδηγούς ταξί που τους διακρίνει η υπευθυνότητα και ο υψηλός επαγγελματισμός.

 • Η CarTaxi συνεργάζεται αποκλειστικά με υπεύθυνους οδηγούς ταξί. Αν νομίζετε ότι είστε ο επαγγελματίας που αναζητάμε, ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για μια μακροχρόνια επαγγελματική συνεργασία.

  Διαχειριζόμαστε ταξί για τα οποία οι πελάτες μας αναζητούν υπεύθυνους επαγγελματίες να τα οδηγήσουν.

Καταχωρήθηκε στο ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτύπωση Email